Gecenin bu saati ama yazmadan edemedim.Ne kadar güzel bir Pazardı bu böyle.Ben şaşırdım kaldım.Gerçi Çött te her pazar eğlenceli ve keyifli geçiyor ancak benim için bu pazar ekstra harikaydı muhteşemdi.Diyecek kelime bulamıyorum.Ne kadar eğlendik yaa.Genel olarak herkesde bir enerji fazlalığı vardı.Çalışma folklör dans ve skeçler bir harikaydı.Gene herkes verimliydi.Gündoğancım ve ben bir gece evvel sabahın 6 sına kadar çalıştık.Ama tabiki bunun sonucunda harika bir sonuç elde ettik.Herkes çok beğendi.Gerçi orda herkese sorma fırsatım olmadı ama biz oynarken gelen gülme seslerinden ve sonunda aldığımız alkıştan beğenildiğini düşündüm.Emeğimiz ve azmimiz boşa gitmedi Gündo.Haftaya dans ve folklör kostümlü allah allah şimdiden heyecan bastı beni.Hayırlısı.
Aman allahım o çalışma bittikten sonraki benle başlayan ve daha sonra diğer arkadaşlarada yansıyan o kopma ne idi ben hala anlayabilmiş değilim.Sen anlayabildinmi Gündo?Gündo Serpil ve benim halime ne yapacağını ne diyeceğini şaşırdı kaldı.Düşününki her durumda söyleyecek bir laf bulan benim leoparım bile bu durum karşısında sadece baka kaldı.Serpil biz ne ettik böyle senle yaa.Sokaklarda halaylar,senden başka senden başkalar,bahçelerde rüzgarlar.Korkunçtu yaa gerçekten çok eğlendim.Hele yemekteki o pastırma ve sucuk muhabbeti ayrı bir komikti.Öldüm gülmekten.Gündonun serpilin ağzından yemek almaya çalışması serpilin çiğneyip çiğneyip ağzını açması iğrenç aynı zamanda bir o kadar komikti.Çok güldüm daha ne anlatayım eminim sizde bana katılıyorsunuzdur bu hafta ayrı bir manyaktık.
Şimdi sıra gene her zamanki gibi bizim dumanda.Nedir?Tabiki resimler heyecanla bekliyoruz.
Haydii bakalım avrupa,Leopar,filo,lordblauz,Duman yazılarınız bekleniyor.Boş durmak yok.
Herkese iyi bir hafta olması dileğimle hepinizi öpüyorum kocaman.:love05::love05:
Yer imleri