Eeeee,o kadar eğlendiğimiz harika bir Pazar'dan sonra birimize birşey olmasa şaşardım zati:icon_sorr!Benim zaten Cuma'dan beri bir kırıklık vardı üzerimde ve şiddetli başağrısı vardı.Pazar günü daha da şiddetlendi bu ağrı.Siz belki bilmiyorsunuz ama ben zor ayakta duruyordum.Üç ağrı kesici içtim o gün ama buna rağmen çalışmayı bırakıp,gitmedim.Çünkü herkes o kadar enerji yüklü ve isteyerek çalışıyordu ki ben onu bırakıp gidemezdim.Eeee,ben zaten bugüne bugün oyun günü hastalanıp,iğneyle ve serumla sahneye çıkmış insanım.Ama tabii Pztesi kalkamadım.Yatağa yapışmış bir vaziyetteydim.Bunu neticesinde de akşam hastanede serumu yedik.Gerçi doktor üç gün rapor verdi ama raporu kullanmak mümkün mü?Patron bey bugün gelmemi istediler.Cuma günü KDV'nin son günü.Oğlu gelmeyince evraklar pay ediliyor ama bizde bu maalesef bu olmuyor.Kalktım geldim çaresiz.Çok halsizim.Başım gene ağrıyor.Ama serum abayğı bir iyi geldi.E tabi bir de bu arada bileğimden dolayı iğne de oluyorum.Allah bir an önce güç,kuvvet verir,inşallah!
Yer imleri