Rica ederim ben de teşekkür ederim. Forumda yine sorunlar yaşıyoruz. Beğeni butonu kaldırıldı ve dizi başlıklarındaki kişi sayısı görüntülenemiyor. Mesela 122 misafir görünüyor normalde ama hiçbir başlıkta yoklar :) Bir ara böyle olmuştu düzelmişti. BGA başlığına epeydir uğramadım çünkü uzun zamandır denk geldiğim bir bölüm olmadı. Yorumlayacak bir şey bulamadım yani :) Neyse gevezelik ettim görüşürüz yine :) İyi bak kendine forumdaş :)
Yeni yılın kutlu olsun forumdaşım :) Musmutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum. Düşlediğin ne varsa hepsi gerçek olsun :) Sevgilerimle..
Selam canım. Valla sayfayı ben de özlüyorum ara ara sizi okuyorum ama fragmanları dahi izlemediğimden yazacak bir şeyim de olmuyor:))) Çok çok sevgi herkese:)
Merhaba canım. Arnav ve Khushi büyüsüne kapılmışsın.. Sana iyi seyirler. Ben https://bestdizi.com/dizi/bir-garip-ask diye bir siteden izledim diziyi baştan. Görüntü kalitesi kötü olmasına rağmen öyle yaptım. :) Reklamlar içinde adblock uylamasını yükleyip telefonuma oradan çıkmamasını sağladım. Yani bir dizi izleyeceğiz nelere katlandık
Evet, övünmek gibi olmasın düşünceliyimdir :) Rica ederim ne demek :) İçimden geldi :) Sen Çal Kapımı başlığına yazamadım henüz inşallah dizi bitmeden yazarım :) BGA 'a yazmaya devam etmeye çalışıcam tabi bölümleri izleme fırsatı bulursam :) Master çalışmalarında başarılar diliyorum :) Yine görüşürüz tatlım. Sen de iyi bak kendine :)
Merhaba forumdaşım :) Yorumlarından birinde öğretmenlik yaptığını söylemiştin umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Bugün öğretmenler günü.. Öğretmenler günün kutlu olsunn :) Sevgiler..
begeniniz icin tesekkür ederim
Begenileriniz icin teşekkür ederim:)
Beğeniniz için çok teşekkürler..
Teşekkür ederim efem.. : ) Çiftlerimiz güzel olunca dayanamayıp gif yapıyoruz.. Yoksa bu sıcakta gifle uğraşılmaz haha
Oyuncu
Cezalı Üye
Figüran
Yönetmen
Yardımcı Yönetmen