merhaba;repleriniz için çok teşekkür ederim..
İyi geceler ablasının bitanesi :) Nasılsın bakıyım görüşmeyeli, neler yapıyorsun ? Dökül ablana :) Yaz dizilerinde izlediğin bir dizi var mı ? Ben Her Yerde Sen, Benim Tatlı Yalanım ve Afili Aşkı takip ediyorum.Ya sen ?
Teşekkürler tatlım. Mucks ..
Selam tatlımm. Sitenin yavaşlığından hepimiz şikayetçiyiz, umarım sorun çözülür.İyi olmana sevindim, inşallah yakın zamanda özel mesaj çalışmaya başlayınca yeniden görüşebiliriz.Ben de çok öpüyorum ablacım :)
İyi geceler ablacım. Son yorumumda Azat'la ilgili de bir şeyler yazacaktım çocuklardan mesajıma ilaveler yapamadım kısa kesmek durumunda kaldım.İnşallah başka alıntılı yorumlarımızda yazarım.
Utandırıyorsunuz beni. Çok çok teşekkür ederim canım.
Yaa çok şekersin çok teşekkür ederim ablam :)) Bekliyorum yorumunu o zaman :)) Muck :)
Bütün beğenilerin için çook teşekkür ediyorum tatlım :)) Öpücükler..
Oh çok şükür iyi olmana çok sevindim.Telafi etmeyi bırak, ben bu tür şeyleri sorun etmem, sen iyi ol yeter, rahat ol yani problem yok tatlım :) Tekrar geçmiş olsun :)
Geçmiş olsun ablam.İyi misin şimdi ? Çok endişelendim senin için.Ben de diyorum ki bu kıza özelden yazdım duvarına da yazdım cevap vermedi .. Meşgulsün diye düşünmüştüm ama hastalık aklıma gelmedi, üzdün beni..
Yardımcı Yönetmen
Yönetmen
Oyuncu