bende bu gün yandım ahahah hayali bile enfes oldu yalnız devamı yazsam portakalı kek olacağız ikimiz de:)))))
Kuzum kafan karışmasın.. Eleştiri başlığına da olumlu yazabilirsin sıkıntı yok yani. Mesele eleiştiri diye belirtmekti. Hani olumsuzları okumak istemeyen için belirti. Yoksa ille herkes orada olumsuz yazacak diye bir durum yok. Biz artık orada yorumlaşacağız mesela.. Ama sen ister bu tarafa yaz, ister oraya isteğine göre yani. İlle olumsuzu buraya olumluyu oraya diye düşünme yani<3
iç dökme iç güdüsü hahahaahahahahaahahahaahahahahaah bu anı nasıl beklediysek illa dökülecek o iç :) hahaahahahahahaha Sağane kız sağane istediğim yerden yazarım sağane :)))
Ondan da kopuyorum ayar olmaya başladım Nefes'in zırlamasına :)))
Kusura bakmada bırak birazda biz söylenelim. Herkes yazacağını yazdı biz izledik birazda biz yazalım onalr izlesin. Ben söyleneceğim arkadaş
de get şurdan savunma şeklini sevsinler hahaahahahah
yakmak bizim işimiz ahahah artık yeşüllü senaryo diye tutturmazsın dimi ahaha en azındna bir süre puahahha
Yanlışlıkla başka başlığa tıklamana yazmıştım :)
Yaban ellere gitmeeee :)
Vaaay senaryo harika olmus bayildimmmm Elllerine saglik, Asli‘nin bebisi söyledigi ani da yaz, kendaldan daha basarilisin bu konuda hahahahahha
Figüran
Yardımcı Yönetmen
Oyuncu
Yönetmen
Set Görevlisi