Aaa selamm :) Hatırlamaz mıyım! Bayadır hiç uğramıyorum buralar, ana sayfaya bakıp çıkıyorum genelde ama arada bir bakasım tutuyor. Nasılsın? :)
evet biliyorum! sevindim ben de, merakla bekliyorum. ama açıkçası albümden çok daha fazla single çıkartabilirdi. bir skyscraper bir de gyhab yani. o albüm baya iyiydi bence, 1-2 tane daha klip çekmeliydi. çok az tanıtım yaptığını düşünüyorum o albüm için..
selam senden birşey isteyebılırmıyım?
ben de duydum canım :) çok sevindim tabi ama umarım o albüm çıkana kadar unbroken'a da 1-2 klip daha çeker.. gerçekten çok iyi bir albüm çünkü, daha fazla tanıtım ve klibi hak ediyor bence..yeni albümü de bekliyorum :) bu arada nice mutlu bayramlar dileriiim!! :)
yok canım yanlış biliyor olmalısın, ben internette ekim ayında yeni single çıkacak diye duymuştum..yıl sonunu beklemez bence. zaten beklemesin de çünkü baya oldu gyhab'i çıkaralı..bu albümü bol bol sunmalı! başka klip çeker bence :) ama katılıyorum, saçları eski halinde daha güzel!
Ne demek, sen de :) Aaaaaa!!! İşte ben buna bomba haber derim! Aslında daha yeni albümün ekmeğini çok yer..Yani umarım birkaç video da çektikten sonra yeni albüm olur..Gerçi albümün hazırlanıp çıkması baya zaman alır ama umarım bu sırada video, konser vs..lere de devam eder.. Şu kız iyi hoş da biraz daha yapmalı albümlerinin tanıtımlarını!!
doğum günün kutlu olsun nice senelere...:)
Canıııımm doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu ve sağlıklı yıllara! İyi ki seni tanıımışım :))
Aynen :) Yok canım dinlemedim..merak ettim..Adı neydi, dinlerim? Bence de bu albümün her şarkısı çok iyi :) Yeni albüm mü? Daha çok erken bence..Bu albüm çıkalı 1 yıl oluyor..Daha 2-3 klip yapmalı bence..Daha fazla tanıtım yapmalı bence..Turunu genişletip, güzelleştirmeli vs.. Neyse şimdi X-Factor ile daha göz önünde olur. Ben de bu tarza bayıldım! Değiştirmez umarım..Bence Disney'likten çıkalı çok oldu..Artık son zamanlardaki haliyle bence bildiğin starlardan biri oldu :)
Figüran
Set Görevlisi
Oyuncu
Cezalı Üye
Yardımcı Yönetmen