Verdiğiniz beğeni için teşekkür ederim :)
Beğeniniz için teşekkür ederim :)
selam vereyim diye ugradım
Forgeeeettttt sen bana küstün mü neden cevap vermiyorsun ((
Forgetim nasılsın cancazım nasıl gidiyor hayat ?
naber?
Ben de duvarlar arasinda kalmisim haberim yok.Bir de bir butona basmisim saniyorum ki sana gondermisim meger kendime gondermisimm.Cahillik diz boyu:))cunku mesaj ortadan kayboldu aniden.Ben saniyorum ki yanlislikla sildim:))Anliycagin halim içler acisi.Insallah dogru kisiye yani sana gonderebilirim mesajimi uzayin derinliklerinde kaybolmadan:)))Sitenin yeni hali konusund konusmak istemiyorum.(:
Kız bir mesajı kendi duvarına birini bana göndermişsin önce anlayamadım ama sonra neyse araştırmacı gazeteciliğimle ilk mesajı buldum:)) Belirsizlik çok fena. Hiç tadım tuzum yok bu sene.. Hayırlısı deyip beklemede kalıyoruz işte .. Yıldız Tilbe şarkıları diye albüm mü çıkmış ne zaman çıkmış haberim yok.. İçim geçmiş benim yaw.. Acil tatil lazım .. Kendine iyi bak cancazım öperim :*
Aaa bu konu muhim. Hic bir sey de belli degil tornado gelecek te ne zaman olacagi belli degil.Hersey gonlunce olsun.Allah uyumlu olumlu neseli hayirli kisilerle iş arkadaşi etsin.
Geldi sesForgetim geldi.. Evet neşe doluyor içimiz ama bende bir de yeni döneme nerede başlayacağım acaba merakı var.. Tayinciyim bu sene.. tebdil-i mekanda ferahlık varmış dediler göreceğiz bakalım var mı ?
Figüran
Yardımcı Yönetmen
Set Görevlisi
Yönetmen
Oyuncu