Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun. Elena'nın normale dönmesine vesile olsun. :img-hyste Delena'yla dolsun... :happy0064:happy0064
Spoiler İçermektedir
Bu arada bu Alaric&Damon&Elena keşif seyahati biraz kısa değil miydi?
Ben daha uzun ve daha tatmin edici olsun isterdim. Gerçi Delena sahneleri beni mest etti ama ne bileyim...
Elena karakteri ne zamandan beri Damon'ın duygularını kendi çıkarları için kullanan bir karakterdi ? Benim hayran olduğum kişiliğini takdir ettiğim Elena karakterini ne yapmışlar böyle,bölümü izlerken çıldırdım desem yeridir. Başlarda filan gayet tempolu başladı, hatta genel olarak da gayet iyi bir bölüm seyrettik ama Delena sahneleri resmen fiyaskoydu çocuğu ne hale getirdiler artık kazık yemediği kız canını yakmayan kalmadı, ki ben Damon'a objektif bakabilen bir izleyiciyim, hata yaptığında ya da sinir bozucu olduğunda bunlarıda belirtiyordum yorumlarımda.Ama bu bölüm delirdim resmen birisi insan muamelesi yapabilir mi acaba Damon Salvatore'a ? En çok çileden çıktığım bir diğer nokta da Elena'nın Damon'u kendi üzerinden tehdit etmesi,her iki lafında bilerek '' seninle konuşmam,yok o benim arkadaşım,beni kaybedersin '' lafları filan,hiç yakışmadı hiç. Allahtan Damon son sahnede çok okkalı bir laf söyledi kendisine,umarım dönüp bir kendine bakar.
Ve Elena'dan özür bekliyorum ben,mümkünse Damon affetmesin efendim biraz da o trip yapsın,nazı çekilsin.:kahve
Diğer haftaya göre daha iyi bir bölümdü.Bu bölüm Elena beni de sinir etti ya:hıh
Spoiler İçermektedir
Damon'la olan sahneler ilk başta keyifli gibiydi ama Elena hiç beklemediğim şeyler yaptı.Kullanma kullanma diye diye kendisi Damon'u kullandıDamon'ın son sözü güzel bir kapak oldu.Bu sefer Elena düşünsün biraz bakalım...Biz Delena'yı bu gidişle zor görürüz ya işi yokuşa sürüp duruyorlar:icon_sorr
Caroline'in bu halini ben pek sevmedim eskiden daha iyiydi.Stefan'ın dediği gibi bütün uyuz duyguları daha da arttı
Son sahnede Katherine'i görmek güzeldi.Onu inşallah daha çok görürüz.Haftaya başlarına işler açıcak herhalde.
Bence Katherine Caroline'ı kendi safına katamaz çünkü Caroline'ı öldürdü. Şimdi bölümü anca izleyebildim altyazılı. Söylencek her şeyi söylemişsiniz birde ben söyleyeyim, Damon'ın Elenaya ve sen bunu biliyodun bütün gün beni kullandın Göründüğünden daha çok ortak noktanız var Katherine'le deyip lafı gediğine sokması süperdi.:img-hysterdım
Damon bir de yardım etti bir güzel Katherine Petrova hakkında kitabı verdi. İyide yaptı ama arkadaşlıklarını kurtarmada işe yaramadı maalesef
Yer imleri