Bir önceki başlık 1000 mesaj sayısını geçtiği için kapatılmıştır. Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Lutfen forum kurallarina uyunuz.
Önceki başlığa ise buradan ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showth...12834&page=103
Bir önceki başlık 1000 mesaj sayısını geçtiği için kapatılmıştır. Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Lutfen forum kurallarina uyunuz.
Önceki başlığa ise buradan ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showth...12834&page=103
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA <3
Adın yazılacak Mucevher taşa!
Yeni başlık hayırlı olsun çabucak dolsun :))
Yalnız her şeyi geçtim Paul çok güzel ağlıyor ya çok gerçekçi resmen benim de gözlerim doluyor o agladıgında ekranaa girip teselli edesi geliyor insanın:img-in_lo
There is always One Tree Hill and it's your home.
3.sezona girmiş bulunmaktayız!
Bölüm hiçbir çift adına doyurucu değildi..Ne delena nede stelenacılar için beklentileri vermedi.Stefana üzüldüm ama ortada kalmış bir stefan var karşımızda neden böyle yaptılar anlamış değiliz.Karakter ya kötüdür yada değildir.Sırf izleyiciler 'aa çocuk iyi ya stefan kötü olamaz adamları parçalasa üzülür sonunda' dememizi bekliyorlar herhalde.Bence Stefan şuan hangi noktada belirsiz.Ben bile anlamadım izlerken.Kendisini nereye koyacağımı bilemedim.
Elena........Herzamanki ruhsuz elena.Herhalde Elenanın yanında 3 gün kalsam depresyon haplarına başlarım...Stefan kendisini bence kurtardı darısı Damonun başına diyeceğim ama çiftime ihanet edemem..:img-hyste
Damon.........Adamımmmmm benim çipil gözleriyle nede güzel sinirleniyorsun sen öyle.Yani garibimin kaderide kötü sürekli kız arkadaşları ölüyor.Elena ile akibeti ne olur bilmiyorum.Ama biran önce caroline ve tyler gibi olmasını temenni ediyorum.:img-in_lo
OXFORD;"*Andie'yi Stefan'ın öldürmesi bencillik miydi?Evet öyleydi..Andie kendini iyi hissettiyormuş Damon'a
Evet...Zamanında Damon'ın Lexi'yi de benzer şekilde harcaması-şerifin gözüne girmek amaçlı-bencillik miydi?Eee o da bencillikti
Bu iki olay tıpatıp örtüşüyor benim gözümde
ve sizlerin de takıldığı nokta olan "hello brother" bir örtüşme ise bu dizide,Stefan'ın Andie'yi sırf bir mesaj vermek için öldürmesi,Damon'ın zamanında Lexi'yi gene aynı bencillikle öldürmesi ile örtüşüyor
O yüzden bu konuda sadece tek bir tarafı suçlamamak gerekiyor.Ortada ikili bencillikler döngüsü var."
Canım,en son bu olayda mesaj yazdığım için üstüme alındım o yüzden cevaplıyorum. (:
Ben Damon'a o zamanlar kızmıştım zaten ama hiçbir zaman nefret etmedim.Tıpkı Stefan'dan etmediğim gibi...sadece Stefan'a kızdım.Oda ondan böyle birşey beklemediğim içindi...çünkü Stefan fazlasıyla iyidi.Damon'ın zamanında öyle yapması Stefan'ında yapıcağı anlamına gelmiyordu...ama öyle oldu.Bu yüzden benim gözümde Damon neyse,Stefan'da o oldu...aslında demek istediğim buydu.Artık ikiside eşit durumda...
Tek taraflı suçlamamış olmuyorum çünkü,Damon'ın yaptıkları geride kaldı.Ona tekrar öfkelenmeye gerek yok,şuan yeni bölümlere bakarak konuştuğum için sadece Stefan'a kızdım. : )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri