Bir önceki başlık 1000 mesaj sayısını geçtiği için kapatılmıştır. Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Bir önceki başlık 1000 mesaj sayısını geçtiği için kapatılmıştır. Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
konuyu ben başlatıyım ama yazıcak bişi gelmedi aklıma en iyisi favorileri yazıyım
team klaus
team klaroline
team stefan
team stelena(stefan dan dolayı)
damon finalde ölsün yada kasabayı terk etsin
klaus diziden hiç çıkmasında istiyorum
Yeni başlığımız hayırlı olsun.
Bence kimsenin ölmesine gerek yok.Eğer birisi ölmesi gerekse bu Elena olmalı. Çünkü Damon ve Stefan arasındaki bağ Elenayla olan ilişkilerinden daha güçlü olmalı. Family above all
Bence Caroline Tatia konusunda Klausla konuşmalı. Çünkü Carolinenin Klausun da birisini gerçekten hoşlanabileceğini,seveceğine inanmasına ihtiyacı var. Hem Candice Klaus Carolinenin ilgisini çekiyo demişti.Eğer Tatiayı öğrenirse mutlaka soracaktır :img-in_lo
Ana karakterlerden yana sıkıntı yok ama Klaus yada Caroline diziden çıkmasın istiyorum bende.
Ama ölmesin Damon canım niye ölsün :img-kiss::img-hyste
Aslında Elena teknik olarak öldü:img-hyste ama dediğine katılıyorum.işleri kızıştıran bi karakter Elena.Artık benim için bişeyde ifade etmiyo ölebilir bencede
Caroline tabiki etkileniyor Klausdan nasıl etkilenmesin:img-in_lo
Buarada Tatia olayı nedir ya biri banada anlatabilir mi? ben neden bilmiyorum![]()
Tatia, orjinal görsel ikiz. Elijah ve Klaus aynı anda aynı kıza aşık olmuş.Aynı zamanda herkes hayranmış Tatiaya .Ama Elijah Klausun onu en çok sevdiğni söyledii.Tatianın bi adamdan çocuğu varmış.Elena ve Kat'in soyu Tatiadan geliyo sanırsam. Elijah ve Klausun kavgasını bitirmek için Esther bunları vampir yapmak için Tatiayı kurban etmiş :icon_sorr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri