Bir onceki baslik kapanmistir burdan devam edebilirsiniz.
Uyarilar bu baslikta da gecerlidir.Iyi yorumlar.
NOT:Artik uyari yapmadan kuraldisi mesajlar direk silinecektir buyuzden sikayet kabul etmiyorum!
Bir onceki baslik kapanmistir burdan devam edebilirsiniz.
Uyarilar bu baslikta da gecerlidir.Iyi yorumlar.
NOT:Artik uyari yapmadan kuraldisi mesajlar direk silinecektir buyuzden sikayet kabul etmiyorum!
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA <3
Adın yazılacak Mucevher taşa!
Promoları izledim, izledikçe heyecanım da beklentim de artıyor. Tek isteğim artık Damon'ın mutlu olması. Elena da istikrarlı olsa çok iyi olur, yani Stef'e düşüncelerini söyledikten sonra yeniden 'Stefan' diye ortalarda dolaşırsa... bilemiyorum.:icon_whis
Zaten bir sezonu daha varmış galiba. Koca bir sezon beklemiştik, elimizde birkaç güzel sahne kalmıştı bari şu dördüncü sezonun geriye kalan bölümlerinde bol bol Delena izleyelim.:img-in_lo
yeni web clib gelmis Stefan & Damon konusma sahnesi.
Ve su an twitter Stefan'a kizginlikla yikiliyor.
Haksizlar diyemem.
Suclamasi gereken Elena iken hincini Damondan cikariyor.
Her zaman ki gibi.
twitterda stefan tt olmus . bide "i hate stefan":whistle2
Ayrica 4x09 dan bi resim gelmis Damon&Elena sariliyor :img-in_lo
su an telden girdigim icin resmi paylasamiyorum:img-in_lo
*su an ekledim resmi
ayrica 4x07 de cok atesli bi sahne olacakmis bolum bazi ulkelerde +18 olmus
icimden bi ses DEx yakin diyorr:img-in_lo
elenaya kızmadığını nerden anladın belkide kızdı. ayrıca sonuna kadar da haklı yani 403 te nası damon kasabayı terkettiğinde stefan karşısında durduysa burdada damondan bu beklenirdi. stefan nefretine şaşırmıyorum artık kimin ayağına taş dokunsa stefan bilicek artık o raddeye geldikrahatlatıyor herhalde insanları bi ara bende deneyeyim bakalım:img-hyste:img-hyste
+18 olayını nerde duydunz ya woow
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri