fragmani gordum sonunda:)
- fikret: bu kapidan cikarsan adami yasatmam bilesin..(diyor bahara,8.bolum sahnesinden)
- bahar ve salih yine barinaktalar,salihin yuzunde yine bant var.bahar babasini kasdederek:"ona evlenecegimizi soyleyince cildirdi,birlikte olmamizi istemiyor.."diyor..
- salihin annesi emine salihe" aslan gibi delikanlisin,sana kizmi yok "diyor..
salih ise"ben bahardan baskasiyle evlenemem!!!"diyor..:good:
- ali melteme "dayanamiyorum meltem,canim oyle yaniyor ki anlatamam" diyor..(oh olsun ali bey sana hersey mustehak)
bu sirada bahar salihlerde uyuyor,ali baharin odasina girmis,uyurken izliyor onu sonrada yanina yaklasip,baharin saclarina ellerini surmek istiyor....(uzak dur baharimizdan aliii)
-baharcim beyazlar icinde mukemmel gorunuyor,gelinligini giymis soyle bi donerek" surpriz "diyoro sirada aliyi gosteriyorlar, ali saskin ve tuhaf bir sekilde acili gozlerle bakiyor bahara..
- salih aliye tokat atmak icin elini kaldiriyor ve ali salihin elinden tutup "bu defa attigin tokat karsiliksiz kalmaz "diyor..
- defne harputluyla oturmus konusuyor ve defne "hayat ne garip,yillar once belgin hanim onu bekledigin cay bahcesine gelseydi,belki de simdi bambaska hayatlariniz olacakti" diyor...ve bu sirada belginin o cay bahcesine gittigi goruntuler yayinlaniyor..
-belgin hanim emine hanimla konusuyor salihlerin evinde..belgin "cocuklarimiz birbirlerini sevmisler emine hanim"diyor..o da "benimde tek arzum salihimin mutlu olmasi"diyor..(bu sirada baharin duvagini denedigi,salihin damat trasi oldugu ve o resimde gordugumuz mahirle bekledigi sahneler yayinlaniyor)
- bir adamin elinde silah var...emine hanima vuruyor silahla,kadin ah diyerek yere dusuyorbahar cok mutlu sekilde gelinlikle beklerken,bir adam yaklasiyor yanina,ama sadece ayaklarini gosteriyorlar baharin mutlu bakislari,birden saskinlik endise dolu bir bakisa donusuyor
![]()
iste guzel bolumumuze golge dusuren bir sahne.. zaten ordada bitecektir 9.bolum...hevesimizi kursagimizda birakacaklar:icon_sorr
Yer imleri