Ben geldimmm
Sevgili i
pekaziz 
güzel ve her satırına katıldığım yorumunun

özellikle şu kısmını alarak geldim sayfaya ve koyulttuğum cümlen yapılmış,yapılan ve hatta yapılacak tüm dizilerin, senaryoların
ANA FİKRİ. Tam İ
SABET görüşün yani. Ve en acısı bu dizinin yani bu kadar kadın karakteri böyle aptal, salak, gurursuz, amaçsız yazılan, aşağılanan, terk edilen ama kötülük ve entrikanın alasını pek bir beceren bu kadın karakterileri yazan senaristlerimizin
KADIN olması. Hani denir ya kadın kadının en büyük düşmanıdır diye. Buyurun kadın senaristlerimizin elinden çıkan kadın karakterlere buyurun
Dün akşam ki bölüme dönersek eğer
ZEHİRLİ SARMAŞIK ENDER'le dop dolu, Ender'e boğulduğumuz bir bölüm vardı dün akşam. Zehirli sramaşık dedim çünkü bu kadına bulaşan birinin saf, temiz kalması, normal kalması mümkün değil.
Dün akşam bize DERS veren senaristlerimizi gördünüz değil mi. Nasıl ya ne dersi demeyiniz rica edeceğim. İrem konusunda Hakan ile konuşan Alihan'lı sahneye ben mi çok güldüm

bilemiyorum ama senaristler kendin dışında çevrene pek güzel akıl verirsin, iş kendine gelince akıl, mantık yok olur demek istediler galiba. Alihan'ın İrem'le konuşacaksın, İrem sana cevapları verecek baabında sözlerini izlerken güldüm ve ne ders verir senaristlerimiz var dedim. Sen Hakan'a böyle makul mantıklı konuşurken bu dediklerini sözüm ona sevdiğin Zeynep'le ilişkinde hiç yaptın mı, kızla konuştun mu anlattın mı dedim dedim dedim
Milletin ayılıp bayıldığı şu
PİYANO SAHNESİNE gelirsek. Biz bu oyuna gelmeyiz senaristler. Sözüm ona romantik sayılan, Alihan efendinin Zeynep'e aşkını gösteren bu sahneyi yazdınız da bu adamın Ender ile
EVLİ olan, hem de 3 yıl (ki bu Ender onu asla bırakmayacak) evli kalacak EVLİ bir adamın yaptığı şeyi alkışlayıp, ayılıp bayılmamız mı gerekiyor şimdi
Yeni bölümün fragmanının tek güzel yanı Alihan'ın annesi ile birlikte olan kişinin Halit olmadığı olayının ortaya çıkıp, Alihan'ın olayı öğrenmesi olacak. Nasıl yani önce annesi sonra kızı ile bu adam nasıl oldu/olur dedik, en azından bu iğrenç ilişki yumağının bir şekilde makul açıklaması olacak inşallah
ve sizi bilmem ama ben Yıldız-Kemal olayını anlamadım, anlayacağımı da sanmıyorum. Yıldız hanım hala Halit'ten boşanmayıp, Kemal beni beklesin kafasına ne demeliyim. Ya da çok aşıksa Kemal'e niye boşanıp Kemal ile birleşmiyor. Para ise Kemal de zengin. Cidden Yıldız-Kemal'i hiç anlamadım, anlayacağımı da sanmıyorum. Ve şöyle bir bakınca adamın karısının boşandığı eşi ile adamın kızının evlendiği bir acayip ailevi bağı daha görecek bu gözler bu dizi sayesinde

Yer imleri