Sayfadan çıkmadan yazacaklarımı yazıyım da ,daha sonra detaylı yorumumu yazıcam ..
Toprak'ın DALKAVUKLUĞUNU,SULTAN'ın sürekli havva'ya dair planlarını işlemesi için çevirdiği işlerden haberdar olması adına ALTIN TEPSİ'de önüne sunulmasından SIKILDIM
ŞEREF'in HANCIOĞLU ismi geçtiğinde DURUP düşünmesine ,NEDEN ANNE ??Sorusu ile yanıtlanmayı bekleyen MERAKLI GÖZLERİ görmek istemeyen ŞEREF'İ izlemek istemiyorum artıkk
Hastanede ki hemşiremiz ;şeref yiğitin odasını soruyor ??Hemşirede arka platformda önündeki dosyayı mıncıklayarak gülümsüyor ,,izlerken ahan'da benim klipçi güzelim çıktı dedim:img-hyste
YİĞİT taburcu oldu evette HASTANE MASRAFINI KARŞILAYAN KİMSEYİ göremedik..SULTAN'ın bile OĞLUNUN NEZAMAN TABURCU olacağını bilmiyor olması ne kadar saçma ..??? OĞLU için BENİM ÖMRÜNNDEN AL ONA VER DİYEN annenin gözünden AKAN YAŞLARIN ardından bu bölümde ki BOŞ VERMİŞLİĞİ izlemek olmadı...
HANCIOĞLU AİLESİNDEN hiçbiri sormaz mı ya !! YİĞİT'İN durumu nasıl ??Yapmamız gereken birşeyler varmı diee ama bunu düşünen yokk..
SITKI'nında VEREM teşhisinin altında toprağa duyduğu AŞKTAN mı yoksa ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE sözünü kanıtlar niteliktemiydi anlayamadım--anlayanınız varsa bana da izah ederse çok sevinirim:img-yes:REVİR'deki DOKTOR ve HASTA/mahkum ilişkisindeki SAMİMİYETTE gözümden kaçmadı değilll:img-hyste
Yer imleri