Alican Yücesoy,çok güsel bensetilmiş ve çok da güsel oynamış!!benim fikrimde budur..umarım başka projelerle de ekrana gelir ve başarılı bi oyuncu olur.. :)
Alican Yücesoy,çok güsel bensetilmiş ve çok da güsel oynamış!!benim fikrimde budur..umarım başka projelerle de ekrana gelir ve başarılı bi oyuncu olur.. :)
röportajda bahsettiği kız arkadaş belki merak eden varsa ya da onunla yakından ilgilenen varsa diye;oyuncu beste bereketmiş
benim bildiğim kadarıyla daha önce bazı sinema eleştirmenleri şimdiye kadar olan mustafa kemal atatürk karakterize eden oyuncular arasında en çok ata ya benzeyen olarak alican yücesoy u göstermişlerdi ama şimdi karakter kostümüyle bir baktım da bu benzeyiş benim o zaman tahmin ettiğimden çok daha fazlasıymış
Bütün dünya bir sahnedir; ve kadın erkek herkes birer oyuncu. Sıraları geldikçe ya girer, ya çıkarlar. Her insan nice roller oynar ömrü boyunca.. (Shakespeare)
Türk sinemasının ben frekans değiştirici usta diyorum ama siz ne dersiniz bilmiyorum fenomen yönetmen atıf yılmaz ı yitirdik Türk sinema sevenlerinin başı sağolsun
bak şimdi bir zamandır uğrayamıyordum buralara o zamandan sonra bu bölümde resimlerle karşılaşmak da iyi oldu hani umut adası ndan kesit olması da ayrı bir ilgimi çekti sağol ya film kareleri çok daha iyi durmuş
Bütün dünya bir sahnedir; ve kadın erkek herkes birer oyuncu. Sıraları geldikçe ya girer, ya çıkarlar. Her insan nice roller oynar ömrü boyunca.. (Shakespeare)
Türk sinemasının ben frekans değiştirici usta diyorum ama siz ne dersiniz bilmiyorum fenomen yönetmen atıf yılmaz ı yitirdik Türk sinema sevenlerinin başı sağolsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri