hersey dahıl programına konuk bugun engın senkaln ıle yenı bır dızıde oynuyormuş
Binnur Kaya ve Şafak Sezer'in başrollerini üstlendiği Show Tv'nin sevilen dizisi 'Türk Malı' yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam ekranda.
Şafak Sezer ve Binnur Kaya'nın rol aldığı Türk Malı sezonun ilk bölümüyle ekranda. Diziye iki usta isim katılıyor.
Sezer ve Kaya'nın yanı sıra Bekir Aksoy, Devin Çınar, Hazal Şenel, Barış Çelikkol ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerin de yer aldığı Türk Malı dizisinde bu sezon Cennet Mahallesi'ndeki Melek Baykal Abiye Kuzu'nun annesi, Özkan Uğur ise Abiye Kuzu'nun dayısı olarak izlenecek.
Cennet Mahallesi'nin 'Pembe Abla'sı Melek Baykal, diziye "Berrin" karakteri ile dahil olacak. Kuzular'ın oturduğu eve 'asıl sahibi' yerleşecek. Abiye Kuzu'nun Avrupa'da yaşayan Özcan Dayı'sı da cabası.
Özcan Dayı'yı da yine Cennet Mahallesi'nde 'Beter Ali'yi canlandıran Özkan Uğur oynayacak. Tayfun Güneyer'in hep yazıp, hem yönettiği "Türk Malı" başarılı oyuncu kadrosu, esprileri ve yenilikleri ile yeni yayın döneminde izleyicisi ile buluşuyor.
Babam Sagolsun dizisiyle tekrardan ekranlara geri donuyor :happy0064 cok sevindim..ins diziyi iyi bir gune koyarlar da ben de izleyebilirim:)
.
oyuculuğuna bayılıyorum melek baykalın gerçekten çok başarılı bence program sunmak yerine bir dizide rol çok daha iyi olur zira onun gibi oyuncu nadir bulunur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri