Güzel bir senaryoya benziyor ve polat bilgin oldugu projeyi mutlaka izlerim bundan önceki projede talihsizlik birakmamisti yakasini ....Umuyorum ki bu uzun süreli olur...:img-wink:
Güzel bir senaryoya benziyor ve polat bilgin oldugu projeyi mutlaka izlerim bundan önceki projede talihsizlik birakmamisti yakasini ....Umuyorum ki bu uzun süreli olur...:img-wink:
yasemincikler üzerlerine alinmasin ama ben bu ismi artik duyamim hatta mümkünse birdaha baska karakterlere verilmesin aklima hemen o kisi geliyor cünkü.
Ben izliyemedim fragmani avrupa yayini hic vermiyor sanki yada bana denk gelmiyor demek o yazinin üzerine ayla & suat 'in yüzleri geliyor :img-in_lo
ben bu ikiliyi cok tuttum konu ne kadar tanidik gelsede özge ile polat bizlere bunlari farkli hissettiricekdir ve esliginde ayvalik görüntüleri...
baslasin artik deyim baksa birsey demeyim
Özgecim ben de öyle demek istemiştim yani Sarp bu arada Sarp dedim ya Allah iyiliğimi versin Sertaç Ayla'nın kalbini gümbür gümbür attıran kişi değil bence yani onu sevmiş ama gümbür gümbür değil ....hoşça vakit geçirdiği yanında kendini mutlu hissettiği güvende hissettiği kişi Sertaç....
Suat'sa gençlik yıllarında kalsa bile kalbini gümbür gümbür attıran kişi galiba ve bu yüzden bir de aldatma olayı eklenince Sertaç'tan daha şanslı bir de tabi hala Ayla'nın kalbini o heyecanla attırırsa bilemem :icon_whis Tek dezavantajı Ayla'nın bir anne olması ....bu nedenle Ayla hep iki arada kalacaktır :img-cray:
Bu arada kimmiş o günlük yazan ağzını burnunu dağıtırım haaa kim o günlükleri yazan :hıh Daha yeni HS forumundan kaçtım valla sizi öfkemle döverim anti-günlükçü :hıh :dito
fragmanı göremedim ama altta verildi gördüm
12sinde başlıyor arkadaşlar
Tanju Tuncel'i gördüm büyük ihtimalle babaanne
Ayşe Tunaboylu
Aliye'den:img-hyste:img-hyste:img-hyste:icon_whis:icon_whis:icon_whis
hanii Halit Ergenç'in oynadığı karakterin evindeki hizmetçi hatırlayamayan ve resimden çıkaramayanlar için
Aliye'den bir kare var ama boyutu büyük:icon_whis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri