Umarım beğenirsiniz.
![]()
Zehirli sarmaşığı izleme sebebim İpek Karapınar olacaktır. Zehirli sarmaşıklar galiba İpek ve Yeşim Büber olacak dilerim güsel bir dizi olur. İpek bu rolünde altından başarıyla çıkar. :)
Başlık onaylanmış teşekkürler :happy0064
Yeni sezonda en çok merak ettiğim dizi. Bir yanda anne-kız arasında kalan bir adam diğer yanda hain planlar. Bol entrika dolu bir hikaye olacağına benziyor. Umarım kaliteli ve uzun soluklu bir yapım olmayı başarabilir.
rica ederim hoşgeldin :)
YB'i uzun aradan sonra tekrar ekranda görebileceğimiz için çok seviniyorum bende. Bu kez çok farklı bir karakter canlandıracak ve başarılı olacağından eminim.
Lale'cim tekrar bir dizi sayfasında buluşabilmek ne güzel hoşgeldin :img-wink:
Dizimizin ilk çalışmaları gelmiş bile senden, harika olmuşlar, ellerine sağlık. Yep yeni resimlerle çalışmak keyifli olacak :img-wink:
işte beklediğim dizi..İPEK KARAPINAR için izlemeye başlayacağım...ama ben erkek başrolü beğenemedim...yani orhan kılıç çok güzel bir aktör ama bi ısınamadım...umarım dizi başladığında yanılırım...
onun dışında yeşim büberi görmek çok güzel...
ayrıca aslı tandoğan da var...
dizinin ömrü uzun olur inşallah...çünkü fox biraz karmaşık bir kanal...hem dizisinin arkasında durur ya da bir kalemde silip atabilir...
kirli beyaz diye bir dizi vardı o mesela birkaç bölüm sonra kaldırıldı...
Spoiler İçermektedir
şimdilik iyi geceler...
Merhaba Arkadaslar :img-wink:
Tanitimi görür görmez Dizi´yi begendim! Hata gecen Basligi aradim ama yoktu! Nihayet acilmis :happy0064
Asli - Ipek Ikilisi bence cok iyi bir Secim!
Yesim ve Orhanda süper... (Ikisi evli mi olucak acaba?)
Simdiye kadar icime sinmeyen biri yok bu Projede.. Bakalim Senaryo nasil olucak! Hepimize iyi Yorumlar...
Eger Filmden esinlendilerse ozaman cüretkar ve entrikali (Asli/Ipek) bizi bekliyor.. Ben Tanitimlarda Ipek kötüyü yani Zehirli Sarmasiki oyniycak sandim ama herhalde bu rolde Asli cikicak karsimiza..
Asli´i hala aglak Lamia olarak hatirliyorum, bakalim nasil bir Performans göstericek!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri