:img-hyste
Aynı kişiler, ben de ondan düşündüm ya:), yine gitmesin, konuyu bir anda tüketmesinler diye.:)
Ama bu sefer aynı hataya düşmezler heralde.1 kere sütten ağızları yandı :img-wink: Bu diziyi pek harcamazlar gibi geliyor bana..
Yalancı Yarim de tam en güzel zamanlarını yaşayacaktı, bu üzücü olay oldu...O kadar güzelleşmişti ki...:icon_sorr :icon_sorr
Ben de Akademiyi izlemediğim için üzgünüm maalesef...Ama dediğin gibi, off off :icon_sorr :icon_sorr Neyse...Bıraktığın kötü olmuş, keşke izleseydin sonuna kadar...Fikirlerin şu an çok farklı olurdu :img-wink:
Aynen dediğin gibi, yazın sıcağından etkileniyor heralde yaz dizileri, ondan daha sıcak oluyolar ve daha çok izleyici çekiyolar...Bir de çok fazla kafa yorucu olmadıkları için, insanlar daha zevkle izliyor. :img-wink:
bölüm tam anlamıyla komediydi..:img-hyste
''oke''inden ''vida''sına kadar gülmekten kırıldım resmen..
ama dikkatlice bir baktımda vidası gevşemiş tanımına ömer'in ailesi daha bir uyuyordu sanki..
ömer'e de kızdım..hala taksiciyle iddaya girme peşinde..ohh olsun yenildi..![]()
ayşe'de maaşalah iyi golcüymüş.. ayşe'yi bir kere daha takdir ettim sarıkanaryaymış bizim ayşe..:img-wink:
en çok beğendiğim sahnelerden biride ayşe'nin ömer'i yerde yatırıp kendinin yatağa kurulmasıydı..:img-hyste :img-hyste tebrik ettim ayşe'yi.. :img-clapp
avukatta maaşallah hızır acil gibi hemen yetişti..ne ara karşılaştılarda ne ara arabaya bindi ayşe anlamadım..
ama bu bölüm daha bi anladımki yakışıklı çocukmuş şu avukat..
ama tabii ömer kadar değil..:img-wink:
son sahnede zaten nefesim kesildi..ömer nekadar sert baktı öle..4.bölümü heyecanla bekliyorum valla..
ömer birşeyde diyemez şimdi..sonuçta ''kocası'' değil bişey değil..:img-hyste
pazartesiyi iple çekiyorum..
Değerli üyelerimiz
Yaşanan teknik sorun için üzgünüz fakat sorun büyük ölçüde çözülmüştür.
Diğer başlıktaki çalışmalarınız ve mesajlarınız silinmemiştir. O başlık daha eski başlığıyla birleştirildiğinde daha önce görünmeyen mesajlarınız da artık görünmektedir. Eski mesajların yeraldığı bu başlığın linki aşağıda verilmiştir.
Bu yüzden lütfen eski başlığa eklediğiniz çalışmaları tekrar eklemeyiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=25135
Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA
İnsanların birbirini tanıması için en iyi zaman ayrılmalarına yakın zamandır.
Dostoyevski
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri