elif..nurche..&cimcime_kiz çalismalar için sagolun arkiler
cimcime_kiz imza süper canimEvet o sahne süperdi ya..Ömer yokk..Ömer kümeste :img-hyste Anneyede yazik yani..Herkesin kafayi yedigini düsünmüstür
![]()
elif..nurche..&cimcime_kiz çalismalar için sagolun arkiler
cimcime_kiz imza süper canimEvet o sahne süperdi ya..Ömer yokk..Ömer kümeste :img-hyste Anneyede yazik yani..Herkesin kafayi yedigini düsünmüstür
![]()
Öyle ama oda cok karisiyor ...
Bilmem neymis ömer hizmetcinin annesinin elini öpmüsmüsmüs ..
Cok büyük bir kabahat isledide elinden gelse firca atcak :)
Ayse de tam süper yapiyor ... Ömeri kistiriyor ..
"Annene söylermisin anne Karimla konusuyorum " diye sölemesi cok hosuma gitti :happy0064
Ömerde napcani sasiriyor .. bi yandan iyi oluyor bi yandanda üzülüyorum cocuga :icon_sorr
Bide anlamadigim sey .. Aysenin annesi gelmeden önce Ömer Ayseye ne bicim kaba davranmisdi .. :icon_whis
Az daha öpcekdki Ayseyi .. Annesi geldikden bes dkk sonra Bahcede Ömer Tavla oynarken gülüsüyorlar gine .. NE IS ? :)
günlük yazimi yazimda:)
1_Tek cümlelik mesaj yasak
2_Resimli mesajlardan alıntı yapmak yasak
3_Link vermek yasak
dün tekrar yoktu dimi olsa hem reytinglerdede gösterirdi:)
tekrar izlemek isterdim ama nasilsa indirdim bölümü yine seyrederim ya
vidalarrr ezberr yeri tavla yerindeki bakismalari
harikaydi her gecen bölüm dahada güzellesiyor gercekten özet
yada fragman ciktimi zaten ne kaldiki surda
dizi gününe:)
tekrar söylüyorum aile imzasi icin ö.m atin
171 kisi oldu
calismalarr da harika:good:
kizi öpmek istemesini kaba mi buldun?
ayse bu durumdan (tabii ilk basta degil) rahatsizmis gibi gelmedi bana, o da ömere ayni sekilde bakiyordu o yüzden ömeri o an kaba bulmadim.
asil sonra aysenin annesi falan gitiginde kiza "gelmeseydin böyle olmazdi" gibi birsey söylediginde "kaba" davrandi kiza...
slm arkadşlar.film çok gsll. ömer bence ayşeyi çok sewio ama gruruna yediripte sewiorum diemio.bence ayşenin avukatla gtmesi çok hoşuma gitti.bnce bölece ömer ona olan sewgisini daha iii anlıcakkk.inş ayşenin annesi gitmeden önce bi daaha kısımı görüyüm diipte ewe gitmess. işte o saman macera başlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri